









Termiskas apstrādes ierīce-cirkulātors, SOUS VIDE DESKI,- 1000W
- Pieejamība: 2
- Preces kods: 4057984012105
€39.95
€39.95
Sous vide gatavošana nozīmē gatavošanu vakuumā.
Ēdiens tiek noslēgts ar vakuumu noslēgtā plastmasas maisiņā un pēc tam tiek pagatavots ūdens peldē zemā temperatūrā zem 100°C.
Šis jaudīgais DESKI sous vide gatavošanas kociņš ir ideāli piemērots šāda veida gatavošanai.
Ja iekārsiet kociņu ar ūdeni piepildītā pannā, tas karāsies kā iegremdējamais sildītājs un, pateicoties cirkulācijas sūknim, nodrošinās vienmērīgu ūdens temperatūru.
Pateicoties gatavošanas temperatūrai zem 100 °C, ēdiens tiek pagatavots ļoti maigi.
Gatavojot ēdienu, izmantojot vakuuma gatavošanas tehnoloģiju, garša ir īpaši maiga un sulīga, un uzturvielas un vitamīni lielā mērā tiek saglabāti.
Daudzi pārtikas produkti, piemēram, gaļa, zivis vai dārzeņi, ir piemēroti sous vide gatavošanai. Garšvielas, garšaugus vai pat marinādes var iesaiņot kopā ar pārtiku, lai uzlabotu tā garšu.
Produkta informācija:
- Jaudīga 1000W jauda
– Nerūsējošā tērauda korpuss
- Atpakaļskaitīšanas taimeris līdz 99 stundām
- Skārienekrāns
- Digitālais displejs
– Ergonomisks, mīksta pieskāriena melns rokturis
- IPX7 aizsardzības klase (100% ūdensnecaurlaidīga)
– Piemērots katliem/tvertnēm līdz 15 litriem
– Ar skavas turētāju ērtai piestiprināšanai pie pannas malas
– Elektroniskā temperatūras kontrole no 1° līdz 90° C ar 0,1° C soli
– Ēdienu gatavošanai vakuumā, vārīšanai, uzsildīšanai un siltuma uzturēšanai
– Barošana: 220-240 V, ~50/60 Hz
- Jauda: 1000 W
Ēdiens tiek noslēgts ar vakuumu noslēgtā plastmasas maisiņā un pēc tam tiek pagatavots ūdens peldē zemā temperatūrā zem 100°C.
Šis jaudīgais DESKI sous vide gatavošanas kociņš ir ideāli piemērots šāda veida gatavošanai.
Ja iekārsiet kociņu ar ūdeni piepildītā pannā, tas karāsies kā iegremdējamais sildītājs un, pateicoties cirkulācijas sūknim, nodrošinās vienmērīgu ūdens temperatūru.
Pateicoties gatavošanas temperatūrai zem 100 °C, ēdiens tiek pagatavots ļoti maigi.
Gatavojot ēdienu, izmantojot vakuuma gatavošanas tehnoloģiju, garša ir īpaši maiga un sulīga, un uzturvielas un vitamīni lielā mērā tiek saglabāti.
Daudzi pārtikas produkti, piemēram, gaļa, zivis vai dārzeņi, ir piemēroti sous vide gatavošanai. Garšvielas, garšaugus vai pat marinādes var iesaiņot kopā ar pārtiku, lai uzlabotu tā garšu.
Produkta informācija:
- Jaudīga 1000W jauda
– Nerūsējošā tērauda korpuss
- Atpakaļskaitīšanas taimeris līdz 99 stundām
- Skārienekrāns
- Digitālais displejs
– Ergonomisks, mīksta pieskāriena melns rokturis
- IPX7 aizsardzības klase (100% ūdensnecaurlaidīga)
– Piemērots katliem/tvertnēm līdz 15 litriem
– Ar skavas turētāju ērtai piestiprināšanai pie pannas malas
– Elektroniskā temperatūras kontrole no 1° līdz 90° C ar 0,1° C soli
– Ēdienu gatavošanai vakuumā, vārīšanai, uzsildīšanai un siltuma uzturēšanai
– Barošana: 220-240 V, ~50/60 Hz
- Jauda: 1000 W